Tapas Leudal

 

Bourgondiërs die houden van lekker eten en drinken en affiniteit hebben met veel kleine gerechten, kunnen vanaf mei nu ook hun hart ophalen bij Hotel Het Anker in hartje Heythuysen. De warm gemoedelijke sfeer van deze alom bekende locatie staat garant voor een avond gezellig genieten van Tapas Leudal en goed gezelschap.

Sinds een kleine vijfentwintig jaar runnen wij, Josine en Maurice van der Borgh, Hotel Het Anker, dat gevestigd is aan de Dorpstraat te Heythuysen. Door de marktbehoeften in de gaten te houden proberen we hier zo goed mogelijk op in te spelen. Zo heeft het cafégedeelte na de eeuwwisseling vooral naam gemaakt als perfecte locatie voor leuke feesten, recepties en jubilea. Mede aan deze gloriejaren dankt het ook de bijnaam ‘de gezelligste huiskamer van Heythuysen’.

RESTYLING

Onlangs heeft het hele pand, zowel binnen als buiten, een restyling gehad, waardoor de accommodatie een nog sfeervoller uitstraling heeft. Ondanks deze renovaties blijft Hotel Het Anker dezelfde warme uitstraling en goede prijs-kwaliteitsverhouding behouden die het sinds 1957 al koestert. Voor ons staan vooral ouderwetse gastvrijheid, zorgzaamheid en kwaliteit centraal. De warmte en sfeer in het interieur onderstrepen dit.

TAPAS LEUDAL

Nieuwe inzichten en veranderende omstandigheden hebben ons geïnspireerd om het huidige horecaconcept nog verder uit te breiden. Vanaf heden kunnen gasten, behalve heerlijk vertoeven in de gezelligste huiskamer van Heythuysen, genieten van een avondvullende tapasavond op Limburgse wijze, bestaande uit meer dan veertig hapjes met vooraf een soepje en een lekker nagerecht. Tapas Leudal wordt iedere vrijdagavond georganiseerd en belangstellenden dienen vooraf te reserveren. Voor groepen vanaf vijftien personen, die in een wat intiemere setting een leuke avond willen, kan de tapasavond op een andere dag plaatsvinden. Alleen de typisch Limburgse twist is een vast gegeven.

Tapas Leudal – € 22,50 p.p. iedere vrijdag, alleen op reservering

Hotel Het Anker
Dorpstraat 106 6093 ED Heythuysen
t 0475 494 084
e info@hotel-anker.nl
www.hotel-anker.nlTapas leudal