Omgeving

Het oude, karakteristiek pand, getypeerd als “De gezelligste huiskamer van Leudal”, ligt midden in een omgeving waar voor elk wat wils te beleven is.

Aangezien het hotel gelegen is in “de tuin van Limburg” treft u een schat aan natuurschoon aan. Het mooie natuurgebied “Leudal” en de “Beegderheide” roept erom een mooie natuurwandeling of een fietstocht te maken. Het land van Peel en Maas is ook een prachtige omgeving om van de natuur te genieten.

De Beegderheide is een gebied met grote afwisseling tussen besloten bossen en open heide. Herkenbaar aan de Beegderheide is het rijke reliëf en het grote aantal kleine en grote vennen. Bovendien is de Beegderheide een toevluchtsoord voor planten en dieren waaronder enkele zeldzame en bedreigde soorten.

De Maasplassen, ook gelegen in hartje Limburg, is het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederland. Het gebied is ontstaan door grindgravingen. Nu is het gebied omsloten door de prachtige natuurgebieden en de Limburgse steden en dorpjes. Door aankleding van de oevers en aanleg van diverse faciliteiten zoals dagstranden, campings, restaurants en wekelijkse evenementen zijn de mogelijkheden eindeloos in dit gebied. Zelfs Duitsland en België liggen op steenworp afstand.

De nabij gelegen stad Roermond blijft maar groeien en uitbreiden. Om een terrasje te pikken aan het water of gewoon om lekker te winkelen ben je daar aan het juiste adres. Het welbekende Designer Outlet Center en het Retailpark zijn hier ook gevestigd en goed voor een leuk daguitstapje voor jong & oud. Voor een bezoek aan het Outlet Center zijn in het hotel aantrekkelijke kortingsbonnen verkrijgbaar!